top of page

Opleiding

Je kunt het!

Want het verkeer, hoe werkt dat nu eigenlijk echt? Een auto besturen hoe doe je dat vlot, veilig en zelfstandig? Je krijgt als automobilist een verantwoordelijke taak in het verkeer en dat kunnen wij jou leren. Er is natuurlijk maar 1 missie en dat is jouw rijbewijs!

voordelen

Je lest in een hele fijne Peugeot 308,

 

Renault Clio of Volvo XC40
 

Altijd een vaste instructrice/instructeur
 

Begin en eindig je les waar jij wilt
 

Lestempo bepalen wij in overleg
 

Mogelijkheid om online je theorie lessen te volgen
 

Plan zelf flexibel je lessen in via onze rijschool app
 

LGBTQ friendly

samen onderweg

We doen alles op een afgestemd tempo wat goed aansluit op jouw persoonlijkheid en vaardigheden. We bespreken alles in de eerste rijles ook wel genaamd: de intakeles. Persoonlijke coaching, goede begeleiding, uitleg en duidelijke afspraken maken is onze formule. Samen zorgen we ervoor dat jij je doel behaald, het rijbewijs!

Belangrijke Informatie

Car Clap

Leeftijd

Vanaf 16,5 jarige leeftijd is het al mogelijk om rijlessen te volgen en vanaf je 17e kun je praktijkexamen afleggen. Tot aan je 18e verjaardag mag je dan zelfstandig autorijden als er een begeleider naast je zit. Hiervoor moet je een begeleiderspas aanvragen waarop de namen van jou begeleiders
( maximaal 5 ) vermeldt staan. Een begeleider moet minimaal 27 jaar zijn en tevens minimaal 5 jaar in het bezit van het rijbewijs B.

Laptop Writing

ONLINE THEORIE

Bij Rijschool de Goos heb je de mogelijkheid om een Online Theorieopleiding te volgen. Dit is een onlineleeromgeving. Deze opleiding kan je gewoon op de telefoon leren via onze leerlingapp. Alle leerstof is hierin verwerkt en onderverdeeld in vele kleine hoofdstukken, zodat je stapje voor stapje alles onder de knie kan krijgen. De vele deeltoetsen tussendoor helpen om te kijken of je het al onder de knie hebt. Heb je alles geleerd? Dan kun je nog uitgebreid oefenen middels 10 oefenexamens. Een goede kennis van de theorie is onmisbaar in de praktijk dus begin er zo snel mogelijk mee. Het is al mogelijk om vanaf je 16e theorie examen te doen. Het theorie certificaat is anderhalf jaar geldig. Vraag nu de Online Theorieopleiding aan bij Rijschool De Goos en ontvang jouw eigen unieke inlogcode.

bottom of page